diumenge, 13 de setembre del 2009

Col·laboració de Biòlegs Glocals amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya











El passat 06/07/09, Biòlegs Glocals, en Lluís Falp i l’Ignasi Cebrian, es va entrevistar amb en David Solano, director de Cooperació Internacional del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) a les instal·lacions d’aquest centre. A l’entrevista hi van participar conjuntament membres de l’associació Womba.

La reunió va consistir en una presentació de les tres entitats, una visitat de les instal·lacions del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. També es va parlar de propostes de col·laboració entre entitats, totes elles relacionades amb el projecte de l’associació Womba: de reintroducció del conreu de la moringa a Mieze, a Moçambic de cara a potenciar l’alimentació d’associacions de malalts de Sida. Una d’elles és la possibilitat que el CTFC podria canalitzar i sol·licitar subvencions pel projecte en concret les Europeaid o les de Cooperació Universitària. El CFTC podria proporcionar l’estat de l’art del correu de la moringa, dades meteorològiques i climatològiques de la zona de Meize informació sobre optimització de parcel·les agrícoles

Les conclusions de la trobada foren les següents: Biòlegs Glocals i Womba començaran a treballar en conjunt en la proposta d’activitats amb el suport del CTFC. Per una banda Biòlegs Glocals a través dels seus assessors aportarà assessorament científic del projecte, en els camps de la nutrició, la SIDA i l’agricultura. I Womba es centrarà en l’anàlisi en Enfoc de Marc Lògic, una metodologia a seguir alhora de presentar projectes de cooperació. El CTFC realitzarà el seguiment de possibles convocatòries de subvencions.