divendres, 19 de febrer del 2010

Primera trobada pendent

Per altre banda informar-vos que escara està pendent la primera trobada de GLOCALS. Hem decidit fer-la cap a la primavera l'organització serà la mateixa proposada per l'altre vegada.

Sota la filosofia de fer més i millor amb menys, us proposo fer la primera trobada-reunió de Biòlegs Glocals. La data serà el 18 de desembre a la seu del Col·legi de biòlegs de Catalunya a les 19:00. Serà una trobada per parlar del que podem fer i passar una bona estona i conèixer-nos.

1. Presentació de Biòleg Glocals i dels seus projectes: Assessorament Científics Puntuals, l'Anella Verda de Manresa, Itinerari Natura i Modernisme, Sida i horts a Moçambic (el conreu de la Moringa), Contactes i convenis amb institucions: Cetre Tecnològic Forestal de Catalunya, Col·legi de biòlegs de Catalunya, Societat Catalana de Biologia, UPC (Centre de desenvolupament i cooperació), Womba, Meandre, ICHN.

2.Propostes del socis (es a dir vosaltres), idees, col·laboracions, implicacions...

3.Sopar: podríem fer un sopar "sostenible" on cadascú per entrar a la seu de CBC hagi de trucar amb els peus. Bé es tracta de que cadascú porti un àpat: un primer, un segon, beguda, postres,... i entre tots tindrem el sopar. Si us sembla bé, és clar. El sopar es faria al voltant d'una taula sense lloc fix, asseguts o a peu dret. Així tothom pot parlar amb tothom...

4.Projecció d'algun documental relacionat amb la biologia i el desenvolupament. S'accepten propostes.

5.Breu debat.

Bé us mantindrem informats via correu o facebook.