dissabte, 13 de setembre del 2008

Biòlegs Glocals, biòlegs pel desenvolupament humà

Durant el més de setembre el Col·legi de Biòlegs de Catalunya realitzarà la presentació oficial de l’Organització No Governamental pel Desenvolupament Biòlegs Glocals. La finalitat general d’aquesta ONGD és treballar en tasques de cooperació per al desenvolupament i la solidaritat internacional. Aquesta finalitat es concreta en proporcionar assistència i ajuda tècnica a projectes de desenvolupament humà, tant en les etapes d’elaboració com en les d’implementació, a qualsevol lloc del món, relacionats amb la professió de biòleg en tots els seus àmbits de treball: medi ambient, alimentació, docència, formació, divulgació i sanitat. Aquesta assistència també inclou altres ONG.

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya té un fort lligam amb Biòlegs Glocals, és un dels nostres soci coorporatius, i a més un membre de la Junta directiva del Col·legi de Biòlegs de Catalunya forma part de la Junta directiva de Biòlegs Glocals. Aquest lligam és del tot lògic donat que Biòlegs Glocals té una finalitat tècnica lligada totalment al món professional del biòleg.

Ens dirigim a vosaltres per tal que qui estigui interessat pugui contribuir i participar a tirar endavant les activitats previstes per l’associació Biòlegs Glocals. Podeu contactar directament amb el Col·legi de Biòlegs de Catalunya a través dels correus electrònics(biolegsglocals@gmail.com)i(cbc@cbc.cat) o a la secretaria (telf: 93 487 6159).

1 comentari:

David Chaparro ha dit...

Em sembla magnífica la iniciativa que heu pres de tirar endavant aquesta ONG. De fet, us he trobat mentre buscava per internet alguna ONG amb la que entrar en contacte, si podia ser que tingués la biologia com a base, ja que jo sóc estudiant de Biologia. Encantat d'haver-us trobat, em posaré en contacte amb vosaltres via mail. Felicitats per la iniciativa.

David