dissabte, 13 de setembre del 2008

El primer pas: fer xarxa

Com associació nova que som hem de donar-nos a conèixer a les ONG per tal de poder aconseguir amb major celeritat els nostres objectius. Contactarem tant amb les institucions que puguin semblar més properes a la temàtica biològica com amb aquelles que només, que no és poc, que es dediquin al desenvolupament humà.

Algunes del primer grup són: Veterinaris Sense Fronteres, Xarxa de Consum Solidari, Naturalistes Sense Fronteres, Centre d'Estudis Amazònics, Lliga dels drets dels Pobles, Entrepobles, Enginyers Sense Fronteres, Educació Sense Fronteres, Metges sense Fronteres. Aquestes associacions tracten projectes que lliguen la biodiversitat o els recursos naturals amb les poblacions humanes.

Del segon grup, entre d'altres, hi ha: Justicia i Pau, Intermon, Fundació Pere Tarres, la Federació Catalana d'ONG per al desenvolupament, La Fundació Xandra, Canal Solidari, Ekoos, etc. Aquestes entitats treballen en molts àmbits, però sobretot fan una gran tasca de conscienciació.

Es tractarà de contactar amb els càrrecs directius d'aquestes entitats per tal d'arribar a acords. Dins d'aquestes entitats segur que hi ha treballant, de forma remunerada o de forma voluntària, biòlegs. Aquests biòlegs estan altament motivats realitzant aquestes tasques, nosaltres volem conntactar amb ells per tal d'aconseguir conjuntament un major i millor desenvolupament humà.